Met timeline heb je de mogelijke om recente gebeurtenissen overzicht snel terug te kijken. Op moment als continue opnemen en of beweging detectie geactiveerd is, heb ook nog eens de mogelijkheid de gebeurtenis opnames terug  kijken, verwijderen maar ook delen.

Timeline bekijken

U kunt uw timeline per camera bekijken met de volgende stappen:

1. Open de   'HomeWizard camera' app.
  2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
  3. Druk in het menu van de camera op  'Timeline'
    • Je komt in het 'Timeline' scherm
      • Gebruik het onderste deel van het scherm door de 'tijd' te navigeren. Tijdens het navigeren zie je afbeeldingen van het geselecteerde tijdspunt.
        • Het laden van timeline is afhankelijk van de verbinding en capaciteit   van uw smartphone.
      • De 'Play'-knop licht op als er een opname beschikbaar is op dit tijdspunt. Druk op 'Play'-knop om een opname af te spelen.
        • Als de 'Play'-knop donker is, is er geen opname voor dit tijdspunt gemaakt.

Opnamen terug kijken van timeline

1. Zodra je op de 'Play" -knop druk van een opname. Zal de opname gelanden worden. Dit wordt weergegeven als Downloaden.
    • De laadtijd van de opname is afhankelijk van de snelheid van de SD kaart, je verbinding en de lengte van je opname.
BELANGRIJK

Bij gebruik van het opname scherm wordt het beeld altijd horizontaal weergegeven. Hierdoor moet uw smartphone altijd gekanteld worden.

1. Na het laden word de opname direct afgespeeld.
  2. Druk op het scherm om het afspelen te pauzeren en nogmaals om weer af te spelen.
  3. In de rechtsboven hoek kun je met ' 'delen' de opname delen.
    • Je kunt met de wel bekende apps van jouw smartphone de opnames delen. (bijv. foto bibliotheek of berichten.)
  4. In de rechter onderhoek kun deze opname verwijderen met de  'Prullenbak' -knop