Lokaal opslaan en geen cloud opslag

Omdat onze camera's krachtige hardware hebben, is er geen NVR nodig voor het verwerken en streamen van het beeld. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in jouw camera op het lokale geheugen of de SD-kaart. (Of Homewizard-Link bij integratie) Dit betekent ook dat je camera niet stopt met opnemen wanneer de lokale netwerkverbinding wegvalt zoals bij cloud diensten.

Beelden zijn versleuteld

De camera versleuteld de stream in realtime voordat deze direct door een tunnel naar je telefoon word verstuurd. Om er voor ze zorgen dat de telefoon de versleutelde data kan lezen krijgt de telefoon een geheime sleutel tijdens de authenticatie met jouw wachtwoord.

beeld versleuteld versus niet-versleuteld