• Controleer of je zones hebt ingesteld. Enkel binnen de aangemaakte zones wordt beweging gedetecteerd. Indien er geen zones zijn ingesteld wordt er over het hele beeld beweging gedetecteerd. Zones kunnen worden gebruikt om ongewenste beweging in beeld te negeren. (denk aan; drukke straten, bomen, huisdieren) of om specifiek op bepaalde plekken te detecteren zoals een deur of zitgedeelte.
    1. Open de   'HomeWizard cameras'-app.
    2. Druk op 'Menu' rechtsboven in het beeld
    3. Druk in het menu van de camera op  'Bewegingsdetectie'
      • Je komt in het 'Bewegingsdetectie' -instelling scherm
        • Druk op 'Detectiezones'.
        • U ziet het scherm van de camera. Druk op'Detecties zones toevoegen
          1. Druk en sleep  op het'' van de kader op het detecties zones te verplaatsen
          2. Gebruik de driehoek rechtsonder de kader om het detecties zone te vergroten of verkleinen
          3. Gebruik '' om de detectiezones te verwijderen.
        • Uw kunt maximaal 3 zones toevoegen.

BELANGRIJK

Bij gebruik van het detectiezones wordt het beeld altijd horizontaal weergegeven. Hierdoor moet uw smartphone altijd gekanteld worden.

• Controleer of de Gevoeligheid niet te laag of juist te hoog ingesteld staat voor jouw toepassing.
    1. Open de   'HomeWizard cameras'-app.
    2. Druk op 'Menu' rechtsboven in het beeld
    3. Druk in het menu van de camera op  'Bewegingsdetectie'
      • Je komt in het 'Bewegingsdetectie' -instellingenscherm
        • Druk op 'Gevoeligheid'. om de verschilden gevoeligheden in te stellen.
        • Druk op Minimaal, Laag, Medium, Hoog of Maximaal,  afhankelijk wat je voorkeur is.

LET OP

Je ontvangt maximaal één detectie notificatie per 10 minuten.