In dit artikel behandelen we het volledig verwijderen en resetten van je camera naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je opnieuw beginnen door de camera weer toe te voegen in de app.

Camera verwijderen uit account

1. Open de 'HomeWizard Cameras'-app
  2. Ga in lijstweergave bij de camera naar 'Opties' .
  3. Druk vervolgens op 'Algemeen'
    • Selecteer onderin 'Camera verwijderen' en bevestig door op 'Verwijderen' te drukken.

Camera resetten

Let op:

Door een reset worden al de camera-instellingen teruggezet naar de standaardwaardes. Opnames worden niet verwijderd.

Je kunt je camera resetten door de resetknop op de camera voor 6 seconden ingedrukt te houden. De camera maakt een geluidssignaal of klikkend geluid ter bevestiging.

• Op de CIP-37210 bevindt de resetknop zich aan de achterkant van de camera.
  • Op de C723IP bevindt de resetknop zich aan de zijkant van de camera.
  • Op de C724IP bevindt de resetknop zich aan de achterkant van de camera naast de LAN-poort.
  • Op de C923IP bevindt de reset knop zich op een aparte kabel aan de kabelboom van de camera.
  • Op de C924IP bevindt de reset knop zich op een aparte kabel aan de kabelboom van de camera.
  • Bij de C735IP herstart je de camera, tijdens het opstarten zal de camera tijdelijk dichtdraaien (30 seconden). Als deze dicht staat vindt je aan de achterkant de resetknop boven de MicroSD-poort.
  • Op de C933IP bevindt de resetknop zich achterop de camera onder het MicroSD-klepje. Je kunt deze openen met de meegeleverde accessoires.

Na het resetten opnieuw toevoegen

1. Open de   'HomeWizard Cameras'-app
  2. Ga in lijstweergave naar de'Gebruiker Instellingen' in de rechterbovenhoek te klikken.
  3. Selecteer 'Camera toevoegen' en volg de instructies in de app.