In dit artikel behandelen hoe je opnames kan maken met de Homewizard camera-app

1. Hoe plaats ik een Micro SD kaart
  2. Hoe zet ik opname aan in de app
  3. Hoelang kan ik opnemen

1. Hoe plaats ik een Micro SD-kaart

Je camera heeft de optie om een Micro SD-kaart te plaatsen. Op deze Micro SD kaart kunnen beeldopnames worden opgeslagen van je camera. De locatie van de Micro SD-poort is per model verschillend. Zie hieronder waar je de Micro SD-kaart poort op jouw camera model kunt vinden;

Micro SD-kaart plaatsen

• De Micro SD-poort van de CIP-37210 bevindt zich aan de zijkant van de camera.
  • De Micro SD-poort van de C723IP bevindt zich aan de zijkant van de camera.
  • De Micro SD-poort van de C724IP bevindt zich aan de achterkant van de camera.
  • De Micro SD-poort van de C923IP bevindt zich aan de achterkant van de camera.
  • Informatie over de locatie van de Micro SD-poort van de C924IP vindt u hier : MicroSD kaart plaatsen in Outdoor Dome-camera
  • De MicroSD-poort van de C735IP is aan de achterkant zichtbaar tijdens het opstarten van de camera of als deze dicht staat (Privacy mode).
  • De MicroSD-poort van de C933IP is aan de achterkant zichtbaar onder een klepje.

Compatibiliteit en eisen

Om het te specificeren kan je de onderstaande tabel raadplegen welke Micro SD-kaart er geplaatst kan worden met welk model camera. Wij raden altijd aan om SD-kaarten te gebruiken welke verkrijgbaar zijn via onze webwinkel om incompatibiliteit te voorkomen.

ModelMediumCapaciteitTypeSchrijfsnelheid
Smartwares camera

C723IP, C724IP, C923IP , C924IP
Micro SD kaart

8GB, 16GB, 32GBSDHC

4MB/s ( klasse 4)

Smartwares camera

CIP-37210, C735IP, C933IP
16,GB, 64GB, 128GB, 256GBSDHC, SDXC

minimaal 4MB/s (klasse 4)

Compatibiliteit met C723IP, C724IP, C923IP en C924IP is beperkt tot Micro SD type SDHC met een opslag vanaf 4GB tot en met 32GB en enkel klasse 4 snelheidsdoorvoer.

Compatibiliteit met CIP-37210, C735IP en C933IP is beperkt tot Micro SD type SDHC of SDXC met een opslag vanaf 4GB tot en met 256GB en minimaal klasse 4 tot maximaal klasse 10 snelheidsdoorvoer.

2. Hoe zet ik opname aan in de app?

Opname instellen in de app doe je met de volgende handelingen;

1. Open de 'HomeWizard Cameras' -app
  2. Ga in lijstweergave bij de camera naar 'Opties' .
  3. Druk vervolgens op 'Opnames'
    • Klik vervolgens op 'Opnameinstellingen'
    • Je hebt de keuze uit;
      • Alleen handmatig: De camera gaat niet automatisch opnemen. Je kunt wel handmatig opnemen vanuit de Volledig scherm-weergave.
      • Altijd opnemen: De camera neem altijd op. Als de SD kaart vol is worden de oudste opnames automatisch verwijderd.
      • Alleen bij detectie: De camera neemt alleen op bij detectie. De minimale lengte van een detectieopname is 30 seconden. De opname word automatisch verlengd indien er detectie plaats vindt.

3. Hoe lang kan ik opnemen?

Hoe lang je kunt opnemen is afhankelijk van de volgende criteria.

• De maximale opslag ruimte van je Micro SD-kaart
  • De resolutie van je camera
  • De hoeveelheid beweging in beeld
  • De ingestelde bandbreedte van de camera. Je kunt de bandbreedte instellen;
    1. Open de 'HomeWizard Cameras' -app
    2. Ga in lijstweergave bij de camera naar 'Opties' .
    3. Druk vervolgens op 'Beeld'
      • Klik vervolgens op 'Bandbreedte'.
      • Bij een lagere bandbreedte gaat de kwaliteit van het beeld omlaag en kun je meer opslaan op de Micro SD-kaart.

Bij standaard instellingen is voor 24 uur aan opnames ongeveer 4GB aan opslag nodig.