Dit artikel beschrijft wat je kunt doen wanneer de cameratijd niet klopt.

• De tijd van de camera is gebonden aan de locatie van de camera. Controleer of de camera op de juiste geolocatie staat ingesteld.
    1. Open de   'HomeWizard Cameras'-app.
    2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
    3. Druk in het menu van de camera op 'Algemeen'
      • Controleer bij 'Cameralocatie' of de thuislocatie waar de camera zich bevindt correct is.
  • Wanneer de ingestelde locatie incorrect is voeg dan een nieuwe locatie toe. Het kan zijn dat je de camera moet herstarten voordat de nieuwe tijd wordt ingesteld.
    • Herstarten door middel van de app.
      1. Open de   'HomeWizard Cameras' -app.
      2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
      3. Druk in het menu van de camera op  'Algemeen'
        • Druk op 'Reboot' om de camera opnieuw op te starten.
          • Herstarten van de camera kan enkelen minuten duren.
    • Herstarten doe je door de adapter van de camera uit de wandcontactdoos eruit te halen. Wacht 10 seconden en plaats de adapter vervolgens weer terug in de wandcontactdoos. Controleer of de camera binnen een minuut een klikkend geluid maakt. Dit geeft aan dat de camera aan het opstarten is.