De camera en je account hebben allebei een uniek wachtwoord. Het wachtwoord van je account is opgestuurd per e-mail bij activatie van je account. Het wachtwoord van je camera heb je opgegeven bij de installatie van de camera.

Camerawachtwoord opnieuw instellen

Indien je het wachtwoord van de camera vergeten bent, moet de camera gereset worden (terugzetten van fabrieksinstellingen). Bij het opnieuw installeren van de camera kun je een nieuw wachtwoord opgeven. Raadpleeg dan het volgende artikel; De camera resetten

Accountwachtwoord opnieuw instellen

Op de HomeWizard website kun je het wachtwoord van je account aanpassen.

BELANGRIJK

Het aanpassen van je HomeWizard account heeft invloed op gekoppelde HomeWizard-producten (apps). Naast de app Homewizard Cameras wordt de HomeWizard account ook gebruik voor de apps HomeWizard, HomeWizard Lite, HomeWizard Link en HomeWizard Cleaner. Houd hier dus rekening mee bij wijzigen vna het wachtwoord.

1. Open een webbrowser. (Voor een beter overzicht doe deze handeling op een computer of laptop)
  2. Ga naar de website www.homewizard.nl
  3. Druk op Inloggen' rechtsboven in de webbrowser.
    • Op een smartphone of tablet, hangt af van de grootte van het scherm. “ACCOUNT” is in de  linker bovenhoek onder 'MENU' van de web browser.
  4. U bevindt zich in het inlogscherm.
    • Voer uw e-mailadres en wachtwoord van uw HomeWizard Online-account in en druk vervolgens op '   Inloggen   '.
      • Wanneer u het wachtwoord niet meer weet, druk op 'Wachtwoord vergeten?' U ontvangt hierna een e-mail om uw wachtwoord te wijzigen.
    • U komt binnen in het 'Mijn dashboard'-scherm en direct onder het tabblad 'Persoonsgegevens'.
    • Selecteer onder contactinformatie "Wachtwoord wijzigen" om uw wachtwoord te wijzigen.
      • Activeer "Wijzig wachtwoord" en geef dan het 'Huidige wachtwoord ' op. Voer 'Nieuw wachtwoord' in en 'Bevestig nieuw wachtwoord'.
      • Druk op '   Opslaan   ' om het nieuwe wachtwoord van uw HomeWizard Online-account op te slaan.
  5. Het wachtwoord van uw HomeWizard Online-account is nu gewijzigd. Nu kunt u inloggen met het aangepaste wachtwoord bij alle HomeWizard-apps en -diensten.