• Controleer of Notificaties voor je toestel Ingeschakeld staat.
    1. Open de 'HomeWizard cameras' -app
    2. Ga in lijstweergave naar de'GebruikerInstellingen' in de rechterbovenhoek te klikken.
    3. Selecteer 'Notificaties'
    4. Controleer of notificatie 'Aan' staat.
      • Indien deze op Uitgeschakeld staat moet je bij de instellingen van je telefoon notificaties aan zetten voor de HomeWizard cameras -app.
  • Controleer of de specifieke notificatie die je wilt ontvangen aan staat, als deze al aan stond schakel deze dan tijdelijk uit en vervolgens weer aan om je opnieuw te registreren.
    • Controleer notificatie bij Beweging detectie
      1. Open de   'HomeWizard camera' app.
      2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
      3. Druk in het menu van de camera op  'Bewegingsdetectie'
    • Controleer notificatie bij Privacy modus (alleen voor model C735IP)
      1. Open de   'HomeWizard camera' app.
      2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
      3. Druk in het menu van de camera op  'Privacy modus'
        • Controleer bij  'Privacy modus notificaties'. of notificaties goed aan staat.

Let op:

Je ontvangt maximaal één detectie notificatie per 10 minuten.

Meer hulp nodig

Heb je alle hierboven genoemde stappen doorlopen en heb je nog steeds je camera niet kunnen toevoegen; Neem dan contact op met onze technical support desk.