Er is geen officiële desktop app beschikbaar voor HomeWizard Cameras. Wel is het mogelijk om binnen het lokale netwerk de stream van de camera te bekijken via een extern programma wat RTSP streaming ondersteund. (Zoals bijvoorbeeld VLC) Om te beginnen heb je het IP-adres en het wachtwoord van de camera nodig.

Hoe open ik de camera stream op VLC:

1. Zorg ervoor dat u bent verbonden met hetzelfde netwerk als uw camera.

2. Download en open VLC

3. Ga naar bestand > open netwerk

4. Vul de volgende RTSP-URL in door het 'IP' en het 'wachtwoord' te vervangen door het IP-adres en PASSWORD van uw camera.

rtsp://IP:554/live/av0?user=admin&passwd=PASSWORD
  5. Kopieer en plak de RTSP-URL in het veld VLC-URL en klik op 'Open'

6. VLC kan u vragen uw inloggegevens in te voeren. Voer 'admin' in als je gebruikersnaam en voer je eigen persoonlijke camera-wachtwoord in. Druk op OK.

7. VLC Media Player start nu met het streamen van uw camera.

Betreffende de modellen: C723IP, C724IP, C923IP & C924IP