Privacy Mode (privémodus) geeft je gemoedsrust wanneer je thuis bent. De cameralens gaat dicht en blokkeert bekijken, opnemen en microfoonfuncties. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je privacy.

Er zijn verschillende mogelijkheden om Privacy Mode automatisch of op schema aan te zetten zodat de cameralens open of dicht gaat.

Let op

Privacy mode is alleen beschikbaar op de C735IP

Open bij afwezig

Je kunt Privacy Mode automatisch beëindigen bij afwezigheid. Dit is gebaseerd op de GPS-functies (locatievoorzieningen, geofencing) van je telefoon en de locatie van je camera. Wanneer je jouw huis verlaat gaat de cameralens automatisch open om het huis te beveiligen. Zodra je thuis komt volgt de camera het door jouw ingestelde schema. Je kan dit met de volgende stappen instellen;

1. Open de   'HomeWizard Cameras'-app.
  2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
  3. Druk in het menu van de camera op'Privacy Mode'.
  4. Schakel'Open bij afwezig' aan.

Het is mogelijk om Open bij afwezig met meerdere personen te gebruiken. Iedere gebruiker dient hiervoor een apart account te hebben en dit in te stellen voor zijn of haar telefoon.

Let op

De afstand waarbij 'Privacy mode' word geschakeld is afhankelijk per instelling en smartphone.

Schema

Je kunt per dag per kwartier aangeven wanneer Privacy Mode aan moet staan. Indien je Open bij afwezig aan hebt gezet en je afwezig bent, wordt het schema tijdelijk genegeerd totdat je weer thuis komt. Je kan dit met de volgende stappen schema's aanmaken

1. Open de   'HomeWizard Cameras'-app.
  2. Druk op 'Menu' rechtsboven in van het venster van de camera.
  3. Druk in het menu van de camera op'Privacy Mode'.
  4. Druk vervolgens op 'Schema'.
    • Druk op 'Schema toevoegen
    • Je maak een schema op basis van een dag in een week op tijd (start tijd en een eind tijd)
    • Er kan totaal 20 schema's toegevoegd worden.

Gebruiksvoorbeelden

Ga dicht wanneer ik thuis ben, ga open als ik weg ben.

• Zet Privacy Mode aan in jouw schema voor alle dagen van 00:00 tot 23:59. En zet Open bij afwezig aan.

Ga dicht wanneer ik thuis ben, ga 's nachts open of als ik weg ben.

• Zet Privacy mode aan in jouw schema voor alle dagen van 07:00 tot 23:30. En zet Open bij afwezig aan.