Intro

• Volg deze stapsgewijze handleiding als je problemen hebt met inloggen op de HomeWizard Cameras-app.

Step 1

• Als je een nieuwe HomeWizard-account aanmaakt, wordt een willekeurig gegenereerd wachtwoord naar je e-mailadres gestuurd.
  • Gebruik dit wachtwoord om in te loggen.

Step 2

• Als het inloggen niet lukt, en je hebt meerdere nieuwe wachtwoorden aangevraagd door op 'Wachtwoord vergeten' te klikken, dan heb je meerdere willekeurige wachtwoorden.
  • Gebruik de laatste die u heeft ontvangen.

Step 3

• Als de app dit wachtwoord niet accepteert, ga dan naar www.homewizard.com¬†en probeer daar in te loggen.
  • Lukt dit ook niet, kies dan op de website voor 'Wachtwoord vergeten'.
  • Gebruik het nieuwe wachtwoord dat naar u is verzonden.

Step 5

• Nadat u succesvol bent ingelogd, kunt u uw wachtwoord wijzigen op het HomeWizard Dashboard op de website.
  • Gebruik het zojuist gewijzigde wachtwoord om in te loggen op de app.