Na het verbinden met het WiFi-netwerkje van de camera, keer ik terug naar de app en krijg ik de melding "Deze app heeft een internetverbinding nodig". Hoe nu verder?

Het is belangrijk dat je smartphone de app op de achtergrond draaiende houdt. Voordat je begint met installeren, sluit alle apps op de achtergrond af en probeer het opnieuw. Als het goed is zie je dan weer het scherm in de app waar je was gebleven.